Nébihoktatás

Egészséges táplálkozás

Egészségesen enni, egészségesnek lenni” tananyagcsomag

Az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel közösen a gyermekek egészséges táplálkozását támogató oktatási csomagot vezettünk be Magyarországon, megcélozva az általános iskolás korosztályt. A játékos foglalkozásokon a tanulók megismerkedhetnek a táplálkozás-élettan és az egészséges táplálkozás témakörével. A szakmai anyagokat az OGYÉI táplálkozástudományi szakemberei fordították és lektorálták. A csomag több játékot, köztük társasjátékot és Bingót tartalmaz, a pedagógusok munkáját pedig online tananyagokkal és videókkal segítjük.

A programban résztvevő pedagógusok 2020 augusztus 26-án egy workshop keretében ismerkedhetnek meg ezekkel az oktatási anyagokkal és játékokkal, amelyeket szeptembertől kezdve vezetnek be a 7-12 éves korosztály mindennapjaiba.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább