Nébihoktatás

Mintapéldány igénylés

A Nébih kiadványaiból a pedagógusok mintapéldányokat is igényelhetnek, ami segíti őket, abban, hogy élelmiszerekhez kötődően megbízható, korszerű ismeretekkel egészítsék ki az órákat, foglalkozásokat. A tudáscsomag emellett az egyéb iskolai programok (délutáni foglalkozások, szakkörök, erdei iskola, témahetek, tematikus napok) színesítésére is alkalmas.

Aktuális kiadványok:

  • Tiszta kézzel című kiadvány, amely az óvodás korú gyermekeknek ad útmutatást az alapos kézmosásról, valamint a higiénikus, célirányos élelmiszervásárlásról és helyes élelmiszertárolásról.
  • Maradék nélkül program oktatási csomagja, amely az élelmiszerpazarlás megelőzésének fontosságára hívja fel a figyelmet és nyújt hasznos tanácsokat a mindennapokhoz.
  • Mese habbal szülinappal mesekönyv és Élelmiszerbiztonságról gyerekeknek című általános iskolásoknak szóló ismeretterjesztő kiadványok, amelyek betekintést engednek az alapvető élelmiszerbiztonsági szabályokba, többek között a tudatos vásárlás, higiénikus ételkészítés és tárolás rejtelmeibe.
  • Középiskolásoknak szóló anyagok, amelyek az élelmiszerbiztonsági ismeretek mellett megismertetik a tanulókkal a betegségeket okozó mikroorganizmusokat is.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább