Nébihoktatás

Már igényelhető az Ételt csak okosan! oktatási csomagunk

A 2020. június 7-ei Élelmiszerbiztonsági Világnap alkalmából Ételt csak okosan! című oktatási kiadvánnyal és hozzá tartozó munkafüzettel készült a Nébih. A felső tagozatosoknak szóló, képregényekkel tarkított rövid könyvvel a gyerekek interaktív módon ismerkedhetnek meg olyan technikákkal, amelyek szükségesek a biztonságos élelmiszerfogyasztáshoz. Az alapismereteken túl, a kiadvány hangsúlyozza a higiéniai szabályok betartásának fontosságát és elkerülhető, élelmiszer eredetű megbetegedésekről is olvashatnak a gyerekek.

Az oktatási segédlet egyszerű, praktikus fogásokat tartalmaz, amelyeket érdemes már gyerekkorban elsajátítani, ezzel nevelve tudatosságra a jövő generációját. A kiadvány és a munkafüzet egyaránt letölthető oldalunkról. Az iskolák pedig intézményenként 35-35 oktatási csomagot igényelhetnek az oktatas@nebih.gov.hu e-mail címen.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább