Nébihoktatás

Beszámoló a Nagyköveti Programból

A Nagyköveti Program félidejéhez értünk, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy megosszunk néhány beszámolót azoktól a résztvevőktől, akik a programba jelentkezve foglalkozásokat tartottak a jövő generációjának.

Először a Tiszanánai Tündérkert Óvodában tett látogatást mutatjuk be, ahova egyik Szuperhősünk látogatott el.

„Ez volt még az első aktivitásom, de nagyon élveztem én is, meg az óvodapedagógusok elmondása alapján a gyermekek is.”

Összesen 4 csoportnak tartott a résztvevő az oviban foglalkozást, ahol egy asztal köré gyűlve, picit rendhagyó módon, de annál sikeresebben zajlott az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos játék.

„Van még mit tanulnom, de igyekszem minél jobban belerázódni a dolgokba, hiszen nagyon tetszett a foglalkozás még az óvó néniknek is.”

Köszönjük szépen ezúton is a foglalkozást és a beszámolót is.

A későbbiekben is érdemes lesz figyelni az oldalunkat, hiszen még több olyan beszámolót osztunk meg az elmúlt időből, amelyet a Nagyköveti Programba jelentkezők osztottak meg velünk a különböző ovikban, iskolákban tett látogatásaikról.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább