Nébihoktatás

A közösség erejével az élelmiszerpazarlás ellen

A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelem és marketing szakos hallgatóinak tartott online előadást Szakos Dávid, a Nébih stratégiai elemzője az élelmiszerpazarlás-csökkentéséről és a Maradék nélkül programról.

A hallgatók Marketing tantárgy keretében élelmiszerhulladékok csökkentésével kapcsolatos projekt feladatokon dolgoznak az idei félévben egyéb fenntartható fogyasztással összefüggő témák mellett, ezért az élelmiszerpazarlás központú prezentáció számukra is aktuális és hasznos információkat tartalmazott. A tanulók rendkívül érdeklődők voltak az előadás után is, több kérdés is elhangzott a nemrégiben megjelent Lejárati útmutatójáról, illetve olyan megoldásokról, amelyeken keresztül csökkenteni lehetne nem csak a háztartásokban, hanem a vendéglátásban keletkező élelmiszerhulladékok mennyiségén.

Reméljük, hogy a résztvevők sok új, hasznos információval lettek gazdagabbak. Ezúton is még egyszer köszönjük a meghívást, a nagy érdeklődést és az aktív részvételt.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább