Nébihoktatás

Játék a Játékvárban

Június 15-én Oktatási Nagykövetünk ellátogatott a Terézvárosi Játékvár Óvodába, ahol a tanév vége előtt a kisgyermekek még részt vehettek egy játékos foglalkozáson az élelmiszerek világával kapcsolatban.

A két csoport első körben a bevásárlás folyamatával és az ezzel kapcsolatos élelmiszerbiztonsági kérdésekkel foglalkoztak. A közös bevásárlólista összeállítás után a csoportok megvitatták, hogyan is érdemes bizonyos élelmiszereket otthon tárolni.

Külön öröm volt látni, mennyire izgatottak és érdeklődőek a gyerekek, mindenki igyekezett részt venni a beszélgetésben, játékban.

Az élelmiszerekkel való ismerkedést követően szóba került a helyes kézmosás és a higiénia fontossága is, amelyről egy dalocska segítségével tanulhattak az ovisok. A foglalkozás végén az óvónénik szétosztották az ajándékcsomagokat, amelyeket a program keretein belül kaptak a gyerekek.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább