Nébihoktatás

Rajzolj és nyerj!

A Maradék nélkül programunk rajzpályázatot hirdetett általános iskolásoknak, amelynek fődíja kategóriánként egy-egy kerékpár. A pályázat célja, hogy a gyerekek megismerjék az élelmiszerpazarlás problémakörét, környezetre gyakorolt hatását, és a megelőzés lehetőségeit. A szakmai zsűri díjazottjain túl a közönség kedvencei és a legaktívabb oktatási intézmény is jutalomban részesül. Az az intézmény, amelynek diákjai a legtöbb alkotást küldik be, a fenntarthatóság jegyében 2 darab komposztálóval indíthatja el a következő tanévet.

A megszerzett ismereteken és nyereményeken túl is van tétje a pályázatnak. A Nébih munkatársai által kiválasztott legjobb 15-15 alkotás elemei felhasználásra kerülnek Maradék nélkül program óriásszínezőjének elkészítésénél, amelyet a Nébih grafikusa fog megkomponálni. Így több ezer gyerekhez juthat el az pályázók alkotása az iskolakezdésre.

A pályázatok beérkezésének határideje július 17.

A részletes felhívás elérhető a Maradék nélkül program honlapján.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább