Nébihoktatás

Idei első napközis táborunk

A nyári táborok időszakának első állomása a Budapesti Tiliana Hotel napközis tábora volt, ahol több mint 150 óvodás és általános iskolás gyerkőc várt bennünket.

Az ovisok bevásárlólistát készítettek, átismételték az alapos kézmosás szabályait és nem utolsó sorban megismerkedtek az élelmiszerek helyes tárolásának szabályaival is. Öröm volt látni, hogy a gyerkőcök milyen nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a játékba.

A nagyobbak az élelmiszerhulladékok világába nyertek betekintést. Az előadás során számos tippet is megosztottunk azzal kapcsolatban, hogyan csökkenthető az élelmiszerhulladékok mennyisége a háztartásokban. A foglalkozás zárásaként a gyerekek egy izgalmas kvízjátékban mérhették össze tudásukat, amelynek a végén a legügyesebbek egy-egy ajándékcsomaggal lettek gazdagabbak.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább