Nébihoktatás

Útravaló – ifjúsági rendezvényen jártunk

2022. szeptember 16-17. Soroksárra látogattunk el az Útravaló – ifjúsági expo két napos rendezvényére, ahol a Táncsics Mihály Művelődési Házba gyűltek össze a környékbeli 12-15 éves tanulók a Média Generációk Kft. hívószavára.

A rendezvény központi témája a továbbtanulás, valamint a tudatosság növelése volt, amelynek keretein belül az általános iskolai diákok megismerkedhettek a Nébih Maradék nélkül programjával is.

A pénteki nap során a bátor jelentkezők a „Maradékok nyom nélkül” elnevezésű kvízjátékban fejthették meg a kialakított bűnügyi helyszín segítségével az élelmiszerpazarlást megelőző, oktató jellegű rejtvényünket. Az eseményen résztvevő közel 600 tanuló közül 3 szerencsés nyerhette meg az általunk összeállított ajándékcsomagot, amelynek tartalmát gyarapította a már sokak által kedvelt plüssfigura is.

Szombaton az iskolaválasztás előtt álló tanulók már családjaik körében érkezhettek a helyszínre, hogy elsőkézből, szakértőktől kaphassanak a kérdéseikre választ a biztonságos közlekedésről, a tudatos, egészséges táplálkozásról, pénzkezelésről és pénzhasználatról, illetve a személyi higiéniáról.

Örömünkre szolgált, hogy sokan érdeklődtek tevékenységeink felől, valamint nyitottak voltak játékunkra.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább