Nébihoktatás

Tanórák a Fenntarthatósági Témahéten

A 2022-es Fenntarthatósági Témahét a Mándy Iván Szakiskola tanulói számára sem múlt el rendhagyó, új ismereteket felsorakoztató foglalkozások nélkül. A tanulók a Maradék nélkül iskolai kiadványának fejezetein keresztül ismerhették meg az élelmiszerhulladékok típusait, keletkezésük okait, csökkentésük lehetőségeit és a Nébih kutatási eredményeit.

Az élelmiszerpazarlás mellett az élelmiszerbiztonság témakörére is jutott idő ezen a héten, így az Ételt csak okosan! kulcsrakész prezentációi is nagy segítséget jelentettek az órára való készüléskor. Az előadások végeztével még a tananyaghoz kidolgozott munkafüzet feladatain is végig haladtak az osztályok, amellyel elmélyíthették tudásukat az élelmiszerbiztonság számos területén.

Bízunk benne, hogy az előadásokban összefoglalt információk biztos alapként szolgálnak a diákoknak szakképesítésük elsajátításához.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább