Nébihoktatás

Élelmiszerbiztonság

Ételt csak okosan! ismeretterjesztő kiadványok

Soha nem voltak annyira biztonságosak a boltban kapható élelmiszerek, mint napjainkban. Ennek ellenére még mindig évi több mint 10.000 ember szenved élelmiszer által közvetített betegségtől. Statisztikák szerint az összes megbetegedéssel járó esemény 70-80%-a megelőzhető lenne pusztán azzal, hogy a konyhában tudatosabban, figyelmesebben viselkedünk. Olyan egyszerű fogásokról van szó, amelyeket lehet és érdemes már gyerekkorban elsajátítani. Ezeket az ismereteket mutatja be a Nébih élelmiszerbiztonsági iskolai programja.

A felső tagozatos diákoknak az „Ételt csak okosan!” ismeretterjesztő kiadvánnyal és a hozzá kapcsolódó munkafüzettel készültünk.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább