Nébihoktatás

Nébih gyermektábor Tatán

A legújabb tábori élményünk ezúttal „családon belül” valósulhatott meg, hiszen lehetőségünk nyílt részt venni a Nébih dolgozók lelkes gyermekeinek szervezett 5 napos programján, Tatán. A Maradék nélkül csapata mindkét turnusban jelen volt.

A táborszervezők ismerték már programunkat, ezért az első napra hívtak meg minket, mivel az étkezések alatt nem szerettek volna maradékkal találkozni. Így hasznos kezdése volt a tábornak az előadásunk.

Játékos foglalkozásunkat első alkalommal ugyan ebéd után tartottuk meg, munkatársaink már ez előtt is figyelmeztették a gyerekeket, hogy csak annyit szedjenek a tányérjukra, amennyit meg is esznek, hiszen Maradék nélkül szeretnék viszont látni azokat. A gyerekek teljesítették is a feladatot: nyomok nélkül tüntették el finom ebédjüket – ezt képekkel be is bizonyították nekünk – így az előadást már felkészülten hallgathatták meg.

Az ifjú táborlakók tudása kimagasló volt, ugyanis szüleiktől már nagyon sok mindent elleshettek. Nem hiába mondják, hogy a gyerekek szivacsként szívják magukba a tudást.

A játékokat is nagy lelkesedés fogadta, és még az udvaron, a szabad levegőn is folytattuk csapatjátékunkat.

Biztosak vagyunk abban, hogy a többi napon sem keletkezett maradék, hiszen mind a felnőttek, mind a gyerekek kiemelt figyelmet szentelnek ennek megelőzésére.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább