Nébihoktatás

Nyáron is Maradék nélkül

2019. június 1-jén és 8-án játékos előadást tartott a Maradék nélkül csapata a siófoki Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) táborának két turnusában, amin a Hivatal dolgozóinak gyermekei vettek részt.

A  hőség ellenére a gyerekek nagyon aktívak voltak, és a beszélgetés a komposztálásról, a fogyaszthatósági- és minőségmegőrzési időről és az élelmiszerláncról folyt, de – mivel a ’nébihes’ gyermekek esetében afféle szakértőkről beszélhetünk – szó esett a fogyasztóvédelmi projektünkről a kettős minőség és az e-kereskedelem területén is.

A verseny alatt a gyerekek megizzasztották a Maradék nélkül munkatársait, hiszen az egyre nehezebb és nehezebb kérdésekre is könnyedén válaszoltak, a háziállatok helyes etetésében pedig profik voltak, és nem sok újat mondhattunk nekik.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább