Nébihoktatás

Félévzáró rendezvény

Félidőben címmel ismételten megrendezésre került a Nemzeti Pedagógus Kar online találkozója.

Az első félévet lezáró rendezvényen a közel 100 résztvevő pedagógus különböző témájú szekciókban (pl. háztartási-ökonómia, kertészti technológiák) oszthatta meg tapasztalatait egy irányított beszélgetésen. A szekcióvezetők összefoglalója után a partnerek előadásában hallgathatták meg az érdeklődök, hogy milyen témákkal színesíthetnék a tavaszi félévben a gyerekek mindennapjait. Itt kaptunk lehetőséget arra, hogy bemutassuk a Nébih Oktatási Programjának aktualitásait: az Oktatási Nagyköveti Programot, valamint a 2022 második felére tervezett pedagógus szakmai napot.

A programba jelentkező pedagógusok így a technika óra keretében leadott, kulcsrakész élelmiszerbiztonság és élelmiszerpazarlás témakörét feldolgozó segédanyagok után kreditpontokat írhatnak jóvá, amellyel indulhatnak a Nébih Oktatási Nagykövete címért, valamint az egyszeri 500.000 Ft-os pénzjutalomért. A 3 legaktívabb, legtöbb kreditet gyűjtő résztvevőnek pedig ünnepélyes keretek között, a 2022 őszén szervezett szakmai napon adjuk át áldozatos munkájuk gyümölcsét. Reméljük sok pedagógus figyelmét és érdeklődését felkeltettük a lehetőség iránt, akik szívesen átemelnék a kidolgozott segédanyagainkat az órák menetébe.

Köszönjük a lehetőséget, és reméljük, legközelebb is meghívást kapunk az eseményre, ahol még több újdonságról számolhatunk be.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább