Nébihoktatás

Ételt csak okosan! kulcsrakész előadásai

A Maradék nélkül kiadványunk fejezeteihez illeszkedő prezentációk nagy sikere után megérkeztek az Ételt csak okosan! tankönyvhöz és munkafüzethez kapcsolódó előadások is.

A diákok összesen 6 diasoron keresztül ismerkedhetnek meg az élelmiszerbiztonsághoz kapcsolódó alapfogalmakkal, vásárlással, otthoni teendőkkel, rendrakással kapcsolatos ajánlásokkal. Az előadásanyagok továbbra is ingyenesen letölthetők és felhasználhatók, illetve szabadon szerkeszthetők, hogy még könnyebben lehessen beilleszteni egy-egy óra menetébe.

A prezentációkat nem csak pedagógusoknak, hanem az Oktatási Nagyköveti Programban résztvevőknek is ajánljuk, hiszen az előadások felhasználásával megtartott órákért kreditpontok gyűjthetők, amellyel versenybe szállhatnak a jelentkezők a fődíjért.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább