Nébihoktatás

Helló Tapolca!

Az Oktatási Nagyköveti Programunk a Tapolcai Bárdos Lajos Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagintézményében is felbukkant. Programunk résztvevője az Egészségnap keretei között látott lehetőséget arra, hogy az iskola alsó tagozatos diákjainak mutassa be az élelmiszerpazarlással foglalkozó Maradék nélkül programunkat. Beszámolójában ismertette velünk az előadásai részleteit:

„Interaktív formában történt az előadás, a tájékoztatóból készített powerpoint előadással és kérdésekkel beszéltük át a gyerekekkel, hogy miben tudnának változtatni, mire kell figyelni vásárláskor, főzéskor, valamint, hogy milyen módja van a maradék felhasználásnak. A gyerekek aktívan kapcsolódtak be az előadásba, tájékozottságot mutattak sok esetben. Minden tanuló megkapta elvitelre a Maradék nélkül ismeretterjesztő kiadványt.”

A különleges iskolai órán összesen 56 gyermek vehetett részt. Örülünk, hogy a legtöbb visszajelzés alapján a gyerekek nyitottak a téma iránt, és sokszor az oktatókat is meglepik nem mindennapi, mégis rendkívül praktikus ötleteikkel. Köszönjük a beszámolót, továbbra is várjuk a résztvevők élménygazdag írásait!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább