Nébihoktatás

Helyes kézmosásról a Minipoliszban

Május elején a Tiszta kézzel foglalkozásunk ismét meghívást kapott a Minipoliszba. Nagy volt az izgalom, amikor az ovis csoportok megérkeztek a nem mindennapi helyszínre, hogy megismerkedhessenek az élelmiszerbiztonság alapjaival. Az apróságok a rendhagyó foglalkozáson megbeszélték Nagykövetünkkel, ki mit szokott vásárolni szüleivel az élelmiszerüzletekben. A felsorolt rengeteg finomság nagy része fel is került a bevásárlólistára, amelyeket közösen beszereztek a játékos foglalkozás során, majd a megvásárolt élelmiszereket sorrendben a hűtőszekrény megfelelő polcaira is helyezték. Az élelmiszervásárlás fortélyainak elsajátítása mellette az alapos kézmosás lépésinek átismétlésére is jutott idő, ahol a legkisebbek ügyesen megtanulták, hogy mikor, mivel és hogyan érdemes megtisztítani a kezeiket.

A konyhában való sürgés-forgás után a gyerekek egy kis ajándékot vehettek birtokba, majd elindultak felfedezni a Minipolisz többi izgalmas játékát is.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább