Nébihoktatás

Tanulmányi kirándulás Siófokon

A Föld napja alkalmából siófoki ovisok látogattak el ahhoz a vendéglátó egységhez, ahonnan az ételek érkeznek nap mint nap az óvodába. Az ovisok lábzsákot, köpenyt és hajhálót is kaptak, amivel bejárhatták az üzemben található főzőkonyhát, raktárat és a hűtőhelyiséget is. Az élelmezésvezető megmutatta az aprónépnek, hogy milyen főzőedényekben készül az étel, milyen élelmiszerbiztonsági szabályokat tartanak be az ételek készítésekor, valamint a szállítás során. A gyerekek a kirándulás végén felsorolták a kedvenc itt készülő ételeiket, valamint lelkesen elsorolták, hogy mennyi mindent tanultak az élménydús látogatás alatt.

Köszönjük a beszámolót, és más pedagógusokat is arra buzdítunk, hogy mozdítsák ki a gyerekeket egy-egy rendhagyó látogatásra az osztályteremből.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább