Nébihoktatás

Díjátadó ünnepségen jártunk

A 7. Fenntarthatósági Témahét év végi rendezvényének, az AlmaZöld konferenciának ezúttal a budapesti Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotel adott otthont, ahol ünnepélyes keretek között vehették át a legeredményesebb diákok és felkészítő tanáraik a megérdemelt elismerést.

A rendezvény megnyitó beszédéből kiderült, hogy a pályázási időszak alatt több mint 1800 iskola közel 380.000 diákja nyújtotta be valamilyen pályaművét: például használt elem és mobil gyűjtéssel, szemétszedéssel, konyhakert létrehozásával és növények ültetésével érdemelhették ki az értékes nyereményeket. Ezen a napon vehették át a Zöld Fakanál receptíró verseny győztesei is a megérdemelt jutalmat, akik kiválasztásában a Nébih szakemberei is közreműködtek.

A nyerteseknek ezúttal is gratulálunk. Reméljük, hogy 2023-ban is ilyen, ha nem nagyobb lelkesedéssel vágnak majd bele a diákok a munkába.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább