Nébihoktatás

2022-ben is Campus Fesztiválon a Maradék nélkül!

Idén július 20-24. között rendezték meg a Campus Fesztivált Debrecenben, ahol – a tavalyi évhez hasonlóan – ismét a Hajdú-Bihar megyei Élelmiszermentő Egyesület munkatársaival működhettünk együtt. A fesztiválra izgalmas kvízjátékkal, sorsjeggyel készültünk a résztvevőknek, de nem maradhatott ki a már jól ismert fényképkészítés az Instagram keretünkkel és a 2021-es év kedvence, a csillámtetoválás sem.

A kérdőívet kitöltők, a Nébih több kampányának feladványai alapján megismerhették többek között, hogy mekkora a hűtőszekrények átlagos hőmérséklettartománya, milyen motívum szerepel a Kiváló Minőségű Élelmiszerek (KMÉ) védjegyén, mennyi élelmiszert pazarol egy fő egy év alatt, valamint, hogy milyen specifikus feladatokkal foglalkozik a Szupermenta programunk.

A Campus kvíz több mint 400 kitöltője különböző ajándéktárgyak közül választhatott: a legnagyobb sikert a vágódeszka, hűtő- és bevásárlótáska, pendrive és legyező aratta. A sorsjegyekkel pedig további nyereményekre, ajándékcsomagokra tehettek szert a fesztiválozók.

Nagyon hálásak vagyunk a több ezer érdeklődőnek, akikkel a fesztivál 4 napja alatt megoszthattuk munkánkat, eddig elért eredményeinket, sikereinket és jövőbeni céljainkat! Reméljük, hogy jövőre ismételten találkozhatunk.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább