Nébihoktatás

Újabb napközis tábor

A Tiliana Hotel táborozó iskolásaihoz ezúttal az élelmiszerbiztonság világába bevezető Mese habbal, szülinappal című foglakozásunkkal érkeztünk. Hatalmas volt a lelkesedés a gyerekek körében, hiszen már nagyon várták, hogy az előző foglalkozásokhoz hasonlóan megoszthassák velünk mindennapi tapasztalataikat a témával kapcsolatban. Természetesen az interaktív foglalkozás végén a már jól megszokott kvíz segítségével átismételtük az órán tanultakat. Az óriási küzdelem végén a legügyesebbek átvették a győzteseknek járó nyereményeket.

Az iskolások mellett az ovisoknak is szenteltünk időt, akik a Tiszta kézzel foglalkozásunk keretein belül játszhattak velünk. A gyerkőcök nagy érdeklődéssel és lendülettel vetették bele magukat a játékba. Öröm volt hallani, hogy már a kicsik is számos hétköznapi tapasztalattal rendelkeznek a higiéniával és az élelmiszerek helyes tárolásával kapcsolatban.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább