Nébihoktatás

Kecskeméti táborozók

Július 27-én lehetőséget kaptunk, hogy Kecskeméten táborozó gyerekeknek tarthassunk előadást az élelmiszerpazarlás okairól és lehetséges csökkentéséről, megelőzéséről. A megrendezésre kerülő interaktív előadások közül sok kíváncsi gyerek választotta ezt a témakört, ennek köszönhetően mi is megismerkedhettünk a gyerekek otthoni szokásaival. Példaként kiemelte az összegyűlt kis csapat, hogy családjukkal komposztálnak, vagy éppen bevásárlólistát írnak a minél hatékonyabb bevásárlás érdekében.

Az előadást egy izgalmas kvízjátékkal zártuk, ahol nem csak a győztest, hanem minden helyes választ is jutalmaztunk. A gyerekek nagyon örültek az apróságoknak: a matricáknak, karkötőknek, plüssöknek, kártyajátékoknak.

Amennyiben felkeltette érdeklődéseteket az élelmiszerpazarlás és az élelmiszerhulladékok világa, böngésszétek a www.maradeknelkul.hu és a www.nebihoktatas.hu oldalon elérhető kiadványainkat, valamint megtalálhattok minket a Facebookon és Instagramon is!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább