Nébihoktatás

Egyezkedés a Belső-Pesti Tankerület képviselőivel

A Nébih Oktatás és a Belső-Pesti Tankerület együttműködési lehetőségeiket egyeztették, a közös tanácskozás már nyár elején elkezdődött. A tankerület és a hozzátartozó iskolák képviselői számos ötletet vettetek fel, hogy saját intézményükbe milyen módon tudnánk bemutatni oktatási programunkat.

Legutóbbi megbeszélésünk során a Nébih munkatársai szemléltették azokat az elemeket, amelyekkel aktívan tudjuk megmozgatni a gyerekeket. Ezáltal betekintést nyújtottunk arról, hogy oktatási anyagaink hogyan épülhetnek be a tantárgyi programokba, miként lehet beilleszteni az élelmiszerhigiénia, élelmiszerbiztonság,  fenntarthatóság témakörét különböző korosztályok számára. Fontos számunkra, hogy a pedagógusokat segítsük, és tartalmainkat önállóan is beemelhessék a tanórákba.

Az iskolák mind nyitottak voltak a közös edukációs programsorozat kidolgozására, a munka tovább folytatódik, legközelebb már az iskolákban találkozhatunk a gyerekekkel a különböző rendezvényeken.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább