Nébihoktatás

Zero Waste Matchmaking eseményen a Maradék nélkül

Remek közösségépítő eseményen vehettünk részt az élelmiszerpazarlás világnapján,  az Ételmentő és a Mad Dog Coffee szervezésében. A szuper hangulatú rendezvény a Mad Dog Coffee Hangárban került megrendezésre, ahol különböző élelmiszerpazarlással foglalkozó szervezetekkel lehetett beszélgetni. A rendezvényen a Maradék nélkül program mellett részt vett a Budapest Bike Maffia, a CSOMBÉK Egyesület, a Felelős Gasztrohős, a Kifli.hu, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a Munch.

Az érdeklődőkkel beszélgettünk a Maradék nélkül program tevékenységeiről és arról is, hogyan tehetünk az élelmiszerpazarlás ellen otthon. Asztalunknál szó esett a frissen közzétett 2021-es háztartási élelmiszerhulladék felmérésünk eredményeiről is.

A rendezvény rávilágított, hogy mennyire sok szervezet tevékenykedik az élelmiszerpazarlás csökkentése érdekében, ki-ki a maga módján. Szívet melengető élmény volt a részese lenni az eseménynek.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább