Nébihoktatás

Védd a Földet, ne pazarolj! – Debrecenben jártunk

Védd a földet, ne pazarolj! Ez volt a fő üzenete a Föld napja alkalmából megrendezett szemléletformáló programnak a debreceni Kölcsey Központban.

A rendezvény a Hajdú-Bihar megyei Élelmiszermentő Egyesület és a Virtuózok zenei tehetségkutató program jóvoltából valósult meg. Az eseményre a Nébih Maradék nélkül csapata is meghívást kapott, hiszen az élelmiszerpazarlás megelőzésével is sokat tehetünk a környezetünk védelméért. Az előadásunkat közel 2000 általános és középiskolás diák hallgatta meg. Az interaktív előadás után a debreceni diákokat egy kis nyomozásra invitáltuk, és együtt kerestük a választ az élelmiszerek eltűnését övező rejtélyre. A kis detektívek között, akik helyesen megoldják a „Maradékok nyom nélkül” rejtélyét és a megfejtést április 29-ig beküldik hozzánk, ajándékcsomagot sorsolunk ki. A soroláson való részvételről, nyereményekről és a regisztrációs felületről bővebb információkat itt találtok.

Köszönjük a meghívást, reméljük jövőre is találkozunk!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább