Nébihoktatás

Új köntösben a Tiszta kézzel kiadványunk

Megújult a helyes kézmosásról, annak fontosságáról szóló Tiszta kézzel kiadványunk. A gyerekek mostantól egy frissebb arculattal találkozhatnak a kis füzetke lapozgatása során, a játékos ismeretterjesztő felépítésén azonban nem változtattunk. Továbbra is bemutatja az aprónépnek a helyes kézmosás lépésit, felhívja a figyelmet, hogy mikor kell kezet mosni, de kitér arra is, hogy az élelmiszereket hogyan kell helyesen tárolni a hűtőszekrényben. Ez utóbbi elmélyítésére a kiadvány közepén különböző élelmiszer-matricák találhatók, amelyet a kiadvány végéhez közeledve az üres hűtőszekrénybe tudnak ragasztani a legkisebbek, amivel játékos formában tanulhatják meg az élelmiszerbiztonság egyik alappillérét.

A kiadvány továbbra is elérhető lesz honlapunkon online formában, míg az óvodások, általános iskolások számára ezentúl is ingyenesen biztosítjuk nyomtatott formában, amelyeket az oktatas@nebih.gov.hu e-mail címen tudnak igényelni.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább