Nébihoktatás

Tudomány Mozaik a Csodák Palotájában

A Csodák Palotája immár az új, óbudai helyszínén fogadta az érdeklődő kisiskolásokat és családokat november 10-én a „Tudomány Mozaik – hétköznapi csodák mindenkinek” elnevezésű rendezvényén. A program a Tudomány hónap keretén belül került megrendezésre és 15 partnerrel színesítették az önmagában is interaktív és látványos programjukat.

A rendezvény megvalósításában közreműködő partnerek között képviseltette magát a NÉBIH Maradék nélkül kampánya is. A NÉBIH munkatársai szórakoztató játékok segítségével mutatták be, mit is tehetünk mi fogyasztók az élelmiszerpazarlás csökkentése érdekében. A gyerekek kifejezetten nyitottak voltak az élelmiszerhulladékokkal kapcsolatos új ismeretekre.

A kisiskolások között szájról-szájra terjedt a Maradék nélkül program jó híre, így a nap során rengeteg gyerek fordult meg a NÉBIH standjánál. Nagy örömünkre szolgált, hogy a gyerekek mellett a felnőttek is nagy érdeklődést mutattak a téma iránt.

Az eseménnyel kapcsolatos további részletekért kattints az alábbi oldalra:

http://csopamedia.blogspot.hu/2017/11/hetkoznapi-csodak-mindenkinek-egy.html

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább