Nébihoktatás

Ismét Maradék nélkül foglalkozások a Fenntarthatósági témahéten

A Fenntarthatósági témahét keretén belül a Nébih munkatársai ismételten ellátogathattak a IX. kerületi Molnár Ferenc Kéttannyelvű Általános Iskolába, ahol közel 150 érdeklődő gyermek számára tarthattak előadást. A 4. és 5. osztályos tanulók nagy érdeklődést mutattak a Maradék nélkül munkatársainak interaktív foglalkozásai iránt, ahol játszva ismerkedhettek meg az élelmiszerhulladékok világával. A három előadás során azonban nem csak a diákok, hanem az előadók is sok érdekességgel találkoztak.

A legemlékezetesebb az volt, mikor egy kisfiú megjegyezte, hogy a megmaradt saláta náluk sose kerül a szemetesbe, hiszen házi kedvencének, egy óriás csigának adja azokat az ép leveleket, amelyeket Ő már biztosan nem fogyasztana el. 

Az előadássorozatunk következő állomása a békásmegyeri Medgyessy Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola lesz.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább