Nébihoktatás

A Maradék Nélkül Kvíz Verseny nyertesei

A Maradék nélkül egy hónapos online kvíz versenyén nyújtott kiemelkedő teljesítményéért két osztályt jutalmazunk: nyereményük egy egyhetes tematikus nyári tábor, ahol játszva tanulással mélyítjük el a gyerekek élelmiszerhulladékokkal kapcsolatos ismereteit, de természetesen a tanulás mellett a szórakozásé lesz a főszerep.

Az első helyezett a Jáki Nagy Márton Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskola 5. b osztálya lett, felkészítő tanáruk Hende István tanár úr.

A második helyezett a Szent Miklós Görögkatolikus Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola 6. b osztálya, felkészítő tanáruk Polácsikné Lénárt Márta tanárnő.

Ezúton is gratulálunk sikereikhez!

A vetélkedő első három fordulójában a Maradék nélkül ismeretterjesztő kiadványon alapuló kvíz kérdéseket kellett megválaszolniuk a tanulóknak. A negyedik fordulóban pedig egy saját figyelemfelkeltő rövid videót kellett készíteniük a diákoknak a tanultak alapján.

A versenyen összesen 44 általános iskola 61 osztálya vett részt. 1314 kisiskolást sikerült megmozgatnunk vetélkedőnkkel. Külön öröm volt végignézni a több mint 40 videót, hiszen rendkívül változatos és kreatív pályamunkák születettek. Volt köztük rímekbe foglalt és dalba szedett, drámai vagy éppen humorral teli.

Nagyon köszönjük a gyerekek és pedagógusaik munkáját. Reméljük, a következő tanévben újra megrendezett Maradék nélkül versenyen is találkozunk!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább