Nébihoktatás

Oktatás nyáron? Lehetséges!

A nyár beköszöntével ugyan a diákok szünetre mentek, mi azonban ezt a néhány hetet sem hagytuk kárba veszni. Az Oktatási Programunk számos nyári táborba és rendezvényre kapott meghívást, így több mint 400 gyermek találkozott az élelmiszerbiztonsággal, élelmiszerpazarlással foglalkozó előadásunkkal, valamint a rendezvényeken is közel 3000 fővel ismertettük meg a programjainkat. Megfordultunk a – teljesség igénye nélkül – Kecskeméten, Baján, Debrecenben és Mosonmagyaróváron is, amelyekről az elkészült beszámolóinkat a „Hírek, beszámolók” legördülő menüben olvashatjátok el.

Az egyetemisták is minden évben felkeresnek minket, akik ebben az időszakban szeretnék elvégezni a tanulmányaik befejezéséhez nélkülözhetetlen nyári gyakorlatot. A rengeteg jelentkező közül idén 10 hallgatónak biztosítottunk lehetőséget arra, hogy nálunk tölthessék el a több hetes szakmai gyakorlatukat.

A szeptemberi iskolakezdés számunkra újabb lehetőséget tartogatott, ugyanis útjára indítottuk a Nébih Nagyköveti Programunkat. Bízunk benne, hogy a folyamatosan fejlődő, és bővülő anyagaink ennek segítségében még szélesebb körben jutnak el a gyermekekhez.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább