Nébihoktatás

Újabb 50 szuperhős igazolvány talált gazdára

Március közepén a Balassagyarmati Központi Óvodába jutott el a Tiszta kézzel foglalkozásunk egy jelentkezőnk jóvoltából. Beszámolójából kiderül, hogy milyen volt a felkészülés és a gyerekek reakciója a rendhagyó játékokra.

„Ez volt az első foglalkozás, amit megtartottam. Az ovisok nagyon aktívak voltak és érdekelte őket a téma, örültek, ha olyat kérdeztem, amit már tudtak, de az új információkra is nyitottak voltak. Otthon készítettem el a foglalkozáshoz szükséges kellékeket, amik beváltak, így a következő foglalkozáson is tudom majd használni. Egyetemi tanulmányaim alatt volt olyan gyakorlat, ahol óvodában tartottunk sportos foglalkozásokat, így nem volt új a közeg és a korcsoport. Mivel szeretek gyerekekkel foglalkozni nagyon jól éreztem magam és jó érzés volt, hogy taníthattam nekik olyan ismereteket, amik az élelmiszerbiztonsággal való szemléletformálásuk alapjai lehetnek.”

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább