Nébihoktatás

Élelmiszerbiztonsági tanácsok a várandósság alatt is – BabaMama Expón jártunk

Május első vasárnapja idén nem csak az Anyák napja miatt volt különleges, a BabaMama Expo is erre a hétvégére esett a Budapest Sportarénában. Az április 29. és május 1. között megrendezésre kerülő, kismamáknak, szülőknek és kisebb gyermekeknek egyaránt szóló eseményen a Nébih is részt vett, amelyen a Biztonságos étkezés a várandóság alatt című új kiadványt mutatta be. A 28 oldalas figyelemfelkeltő útmutatóban a biztonságos étkezés szabályairól, az élelmiszerekhez kötődő veszélyforrásokról, valamint az élelmiszerek okozta megbetegedések megelőzéséről olvashatnak a kismamák. A kiadványról bővebben a Nébih Oktatási Programjának vezetője, Dr. Kasza Gyula pénteki előadásában hallhattak az érdeklődök a Nébih szemléletformáló programjainak rövid ismertetése mellett.

A várandósoknak szóló kiadvánnyal egyidejűleg a Tiszta kézzel füzettel, Mese habbal, szülinappal című mesekönyvvel, valamint a Maradék nélkül című ismeretterjesztő tankönyvvel is találkozhattak a Nébih standjához érkezők. Munkatársaink a gyerekekről sem feledkeztek meg, hiszen az apróságokat többféle színezővel és kirakóval várták, míg az iskolásokat egy kis fejtőrőre, memória játékra invitálták, amelyért kisebb ajándékokat nyerhettek a vállalkozó szellemű fiatalok.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább