Nébihoktatás

Pályaorientációs és Családi nap Vácon

Október 15-én a váci Radnóti Miklós Általános Iskolában megrendezésre kerülő Pályaorientációs és Családi napra látogattunk el. Ezen a napon az iskola számos érdekes programmal és előadással várta a gyerekeket, tanáraikat és a szülőket egyaránt.

A színes programok között a látogatóknak lehetőségük volt részt venni a Nébih előadásán is, valamint a „Maradékok nyom nélkül” elnevezésű játékban, aminek keretében az élelmiszerpazarlásról és az élelmiszerbiztonságról tanulhattak az érdeklődök. A gyerekek miután megkapták a feladatlapot, hatalmas lelkesedéssel vágtak bele a nyomozásba. A helyes megfejtők számára természetesen a nyeremény sem maradt el. A válaszadók számos ajándéktárgy közül választhattak, többek között kulcstartóval, ceruzákkal és Maradék nélkül kiadvánnyal gazdagodtak.

A nap folyamán mintegy 120 gyerek és kísérője vett részt a nyomozásban és bővítette tudását az élelmiszerpazarlás és az élelmiszerbiztonság témakörében.

Köszönjük a meghívást és a remek nyomozást! Reméljük, hogy a feladatlap kitöltői az élmény mellett, hasznos információkkal is gazdagodtak a rendezvényen.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább