Nébihoktatás

Új köntösben a Nébih Oktatás kiadványai

Az ősz beköszöntével nem csak a fák borultak új színekbe, a Nébih Oktatás ismeretterjesztő kiadványai, valamint előadásai is felfrissültek.

Az oktatási csomagjaink elkészítésekor kiemelt figyelmet szántunk arra, hogy minél több visszajelzést kapjunk pedagógusoktól, segítve ezzel a különböző korosztályok számára megfelelő nyelvezet megalapozását, illetve színes feladatok összeállítását. A mai napig hasznosnak találunk egy-egy visszacsatolást azoktól a tanároktól, akik beépítik tanórájukba az élelmiszerbiztonság, vagy az élelmiszerpazarlás témakörét. Tanácsaikat felhasználva igyekszünk minden egyes alkalommal fejleszteni segédanyagainkat.

Kiadványainkat ezúttal új arculattal ruháztuk fel, a változás folyamatos, bátran használjatok a megújult tartalmakat, és látogassatok el többször is honlapunkra, hogy ne maradjatok le az újdonságokról!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább