Nébihoktatás

Nébih Oktatási Szuperhősök

Beköszöntött az új esztendő, közeledik az első tanítási félév vége, azaz feléhez közeledik a Nébih Oktatási Nagyköveti Programja.

A program során a jelentkezők a Hivatal gyermekeknek szóló kiadványainak tematikája mentén játékosan ismertetik meg az óvodásokkal, iskolásokkal az élelmiszerbiztonsággal és -pazarlással kapcsolatos aktuális információkat. A résztvevők az oktatási tevékenységért kreditpontokat gyűjtenek, amelyeket a tanév végén összegzünk és a három legkiemelkedőbbet díjjazzuk. Nyereményük egyszeri nettó 500.000 Ft pénzjutalom, valamint a Nébih Oktatási Nagykövete cím megszerzése. A programba továbbra is bármikor lehet csatlakozni a 2021/22-es tanév folyamán, részleteket itt olvashattok.

Emellett a Nébih Oktatási Programjának hivatalos oldalára már most is fel lehet kerülni bármelyik résztvevőnek, mint Nébih Szuperhős, amely előnnyel is jár: a bemutató órákra jelentkező iskolák a Nébih Szuperhősöket is választhatják oktatójuknak, akik ellátogatnak hozzájuk a Nébih képviseletében. Az osztályok így személyesen élvezhetik az interaktív órákat, a résztvevők pedig ezért az aktivitásért értékes pontokat zsebelhetnek be, amelyeket a 2022 nyáron esedékes összesítésben is figyelembe veszünk.

Aki esetleg még hezitálna a programba való jelentkezéssel, arra bíztatunk, hogy csatlakozzon, a résztvevőket pedig arra, hogy váljanak ők is a Nébih Oktatási Szuperhőseivé, és kerüljenek fel az oldalunkra, ezzel segítve a programban folyó munkájukat.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább