Nébihoktatás

A MiniPolisz foglalkoztató füzetében is játsszunk együtt!

Gyerekként ki nem szeretett volna mindenféle szakmát kipróbálni? A fodrász, a bolti eladó, a rendőr vagy a postás a legizgalmasabb munkák egyike a kicsik szemében, persze a sort még elég hosszan folytathatnánk.

A MiniPoliszban az apróságok belebújhatnak a nagyok bőrébe és játszva ismerkedhetnek meg a felnőttek világával. A helyszín partnereként a Nébih városrészeit is felfedezhetik az érdeklődő látogatók, a farmon, az állatorvosi rendelőben és az otthoni konyhában izgalmas játékok mellett tanulhatnak a gyerekek.

November 11-én a MiniPolisz a 11. születésnapját ünnepelte, ennek kapcsán egy foglalkoztató füzetet alkottak meg, amelybe a Mese habbal, szülinappal című élelmiszerbiztonsággal foglalkozó mesekönyvünk és a Maradék nélkül élelmiszerpazarlással kapcsolatos programunk elhelyezett egy-egy kisiskolásoknak szóló feladványt. Aki szeretne hasonló feladatokat megoldani a fenti témakörökben, azoknak ajánljuk, hogy nézzenek szét oldalunkon! Mese habbal szülinappal foglalkoztató füzetünk az alsós tagozatosokat szólítja meg, míg a Maradék nélkül munkafüzet már a felsősöknek is kihívást jelenthet.

Ha kedvet kaptatok, látogassatok el a MiniPoliszba, ahol minden látogató megkaphatja sokszínű foglalkoztató füzetüket, vagy keressetek fel minket és töltsétek le kiadványainkat. Iskolák számára továbbra is ingyenesen igényelhetőek nyomtatott verzióban számos ismeretterjesztő, illetve foglalkoztató füzetünk.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább