Nébihoktatás

Maradék nélkül foglalkozás a Bezi község önkormányzati táborában

A 2023-as nyári szezonban Bezi község önkormányzati táborában online foglalkozást tartottunk. Az alsós diákok már az órát megelőző napon csoportos feladatokkal készültek, ami megalapozta a közös munka hangulatát. A foglalkozáson elhangzott kérdésekre lelkesen, sokszor kórusban érkezett a válasz.

A közösen töltött idő során a gyerekek megismerhették az élelmiszerhulladékok különböző típusait. Megnéztük, hogy mely élelmiszerek kerülnek a leggyakrabban a szemetesbe, és átbeszéltük azokat gyakorlati tippeket is, amelyekkel csökkenthető ezek mennyisége.

Az online forma ellenére a gyerekek aktívan bekapcsolódtak a beszélgetésbe és lelkes válaszukkal folyamatosan visszajeleztek figyelmükről. Ráadásul színes rajzokkal is készültek az órára, amelyekkel bemutatták az élelmiszerpazarlással kapcsolatos gondolataikat. Az alkotások megtekinthetők cikkünk végén.

Köszönjük szépen a meghívást!

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább