Nébihoktatás

Háromszoros „Helló Táborlakók!” Kecskeméten

Az utóbbi hetekben igazán kiismertük magunkat Kecskemét városában, hiszen háromszor is leutaztunk a People Team csapat nyári táborába!

A kedd délutáni program minden alkalommal nagyon izgalmas volt még felnőtt szemmel is. A középkori lovagok, kutyás bemutató, vagy a mentőkocsi átvizsgálása csak pár különleges program lehetőség volt, amelyek közül a gyerekek válogathattak. Ebbe a forgatagba érkeztünk mi is az élelmiszerpazarlást megelőző Maradék nélkül programunkkal.

Az élelmiszerhulladékokat bemutató, pazarlást elkerülő tippjeinket összegyűjtő előadást csupa érdeklődő szempár kísérte végig. Minden hozzánk odatévedt gyerkőc nyitottan közelített a témához, és bátran megosztotta velünk saját tapasztalatait. Így hallhattuk, hogy kinél-milyen élelmiszerhulladék keletkezik a legtöbbször, hogy nyaralás előtt mindent megesznek, nehogy megromoljon valami a hűtőben, vagy hogy a pazarlás elkerülésével megspórolt pénzt mire költenék. Annyit megsúgunk, hogy nem a játék volt a legjellemzőbb válasz! Sokan eladományoznák, szüleiknek adnák, vagy egy ajándékkal kedveskednének szeretteiknek, kisállataiknak.

Az előadások végén mindenki megkapta a jól megérdemelt pecsétjét, amit a táborban a különböző aktivitásoknál gyűjthettek.

Köszönjük, hogy idén is meghívást kaptunk ebbe az izgalmas táborfesztiválra.

Adatkezelési tájékoztatónkban megismerheti, hogyan gondoskodunk személyes adatai védelméről. Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a jobb felhasználói élmény érdekében, melynek biztosításához kérjük, kattintson az „Elfogadom” gombra. Elfogadom Tovább